Forums

HomeForums

De keuze voor de juiste scootmobiel is een lastige klus. Er zijn veel afwegingen om een goede keuze te maken. Een opvouwbare scootmobiel of een vast model? Een scootmobiel met drie of met vier wielen? Er zijn zo veel keuzes. En de juiste scootmobiel voor iemand anders betekent niet automatisch de beste scootmobiel keuze voor u. Wat is mijn budget? Hoe vaak ga ik met de scootmobiel rijden? Is de scootmobiel met name voor binnen of voor buiten? of allebei? Wat vind ik het belangrijkst bij scootmobielen? Snelheid, afstand, wendbaarheid, duurzaamheid of toch veiligheid van scootmobiel? Of een andere? Vraag het op scootmobielforum.nl en u krijgt advies van mede scootmobiel gebruikers.
Overweegt u een scootmobiel te kopen? Een tweedehands scootmobiel of een nieuwe? Welke scootmobiel leverancier kan ik vertrouwen? Scootmobielforum.nl en andere scootmobiel gebruikers helpen u graag de weg op (met uw nieuwe scootmobiel)!
Als er ook op de scootmobiel bezuinigd moet worden, bent u het daar mee eens? En hoe vindt u dat de bezuiniging doorgevoerd moet worden? Een hogere eigen bijdrage voor scootmobielen? Scootmobielen delen met anderen? Heeft u een andere oplossing voor een bezuiniging op scootmobielen? Wat is uw mening? Discussieer mee op scootmobielforum.nl!