Scootmobiel kopen

HomeForumsScootmobiel kopen

Is het verstandig om een tweedehands scootmobiel te kopen ? Wat komt daar bij kijken ? Wat zijn de valkuilen ? Stel hier uw vraag over tweedehands scootmobielen. Scootmobielers staan samen sterk !
Heeft u een vraag over of ervaring met een scootmobiel leverancier of winkel waar ze scootmobielen verkopen ?  Open een onderwerp en laat u adviseren door andere scootmobiel gebruikers waar een scootmobiel gekocht kan worden (of juist niet). Samen staan scootmobielers sterk !
Berichten
Laatste bericht

Hallo!
Ik heb een vraag. Ik ben een pagina op een site aan het maken met zoveel mogelijk informatie over scootmobielen. Ik probeer hem zo compleet mogelijk te maken. Daarom zou ik graag van jullie willen weten welke vragen belangrijk voor je zijn. Een vraag om vragen eigenlijk.

Kijk op http://www.afikim.nu/Vragen om te zien wat er al staat.
Alvast bedankt!
Lenn

4
Door:   ルイヴィトン ビジネスバッグ スーパーコピー 代引き Do 14/11/2013  |  12:49
Berichten
Laatste bericht

ルイヴィトン財布 限定
お気に入りのルイヴィトンモノグラム財布、ダミエ財布、マルチカラー財布、ヴェルニ財布 など豊富な品揃え!
ルイヴィトンの名刺入れカードケースが、ずらり勢揃い!ライン別型番別に価格比較 ができるルイヴィトンショッピングナビ!
ルイヴィトンの新作や人気の財布が、ずらり勢揃い!ルイヴィトンの財布を探すなら「 ルイヴィトンナビ!」でチェック!ライン別型番別に価格比較ができるルイヴィトン ショッピングナビ!
ヴィトン 財布 新作、ヴィトンのショルダーバッグ 品質が良いし、また 新しいタイプの価格と個人的な最良の選択です、あなたはそれを選択することができ ます。
有名ブランドの財布を多数取り揃え欲しいルイヴィトン-財布新作がすぐ見つかる!

2
Door:   スーパーコピーブランドバッグ Do 19/05/2017  |  00:04
Berichten
Laatste bericht

Beste mede scootmobielrijders,

Ik heb juist omdat er veel vraag is over de scootmobiel een nieuwe site gemaakt met veel ibfo en advies over de scootmobiel,
ik zou het op prijs stellen als u een kijkje komt nemen.

Groetjes
Yvonne

7
Door:   hfgkiotzfk Do 03/07/2012  |  16:35
Berichten
Laatste bericht

ik kan mijn scootmobiel over kopen van de welzorg het gaat om de trophy 6 . van plm 8 jaar oud. 4000 km op de teller. mijn vraag is kan iemand mij zeggen wat hij nog waard is, en wat ik hiervoor zou moeten betalen

mvg j.k

27
Door:   ybxzlxfygf Do 26/04/2014  |  11:07

Beste mensen,
Als u van plan bent een scootmobiel aan te schaffen, doe dit dan niet bij scootmobieldiscount.Het bedrijf is o zo vriendelijk als je er een wilt aanschaffen, maar als er problemen zijn geven zij niet thuis en komen afspraken niet na.Heb de duurste scootmobiel aangeschaft voor mijn rug met de zwaardere accu’s.Nu blijkt dat de software de accu’s niet ziet en dus een verkeerde accuindicatie geeft.Bij aflevering stond mijn stoel scheef, meteen aan de bel getrokken bij sccotmobieldiscount en de fabriek.De vloermat laat los en de stofkapjes van de wielen om de lagers te beschermen lopen er gewoon uit, ook trekt de scoot naar links.Het gaat hier om een solo 4, een van de duurste merken.De scootmobiel moet dusterug naar de fabriek en nu heb ik een leenscoot waar niet op te rijden is en tevens rijp voor de sloop is.Wees dus gewaarschuwd en kijk verder.

5
Door:   pmzlyreyd Do 14/08/2015  |  09:39
Berichten
Laatste bericht

Hallo,

heeft iemand hier ervaring met een victory lx 140 scootmobiel . niemand in mijn kennissen kring heeft deze maar ze zien er heel mooi uit.

groetjes
Sjaak van Disseldorp

24
Door:   neevmxgrfr Do 17/03/2012  |  18:55
Berichten
Laatste bericht

Ik heb destijds op een advertentie gereageerd van scootmobieldiscout, trophy voor 6 900 euro. De achterliggende gedachte, ieder jaar een trophy van 900 euro en ik blijf binnen het pgb-budget van de gemeente waarvan Meta Jacobs wethouderis. Meta Jacobs; zie debat op 2 van 12 juni 2012.
Scootmobieldiscount stuurde Kordiff langs, niet met een Tropy 6, maar met een oude Shoprider 889 XLSBN/B
In eerste instantie ging ik geen deal aan, maar ik heb me om laten praten door Emiel van Kordiff.
Ik kocht de shoprider voor 1500,00 en hij zou zoeken naar een Trophy6 in ik zou 1000,00 bij betalen.
De shoprider hield het niet vol, mensen die er verstand van hebben zeiden dat het een slechte scooter was. Dit bleek ook gezien ik een maand op een “leenscooter” heb moeten rijden. Toen kwam de Trophy 6 waar ik nog een 1000,00 voor betaald heb en alles contant.
In november 2012 is hij weggeweest, het contact ging niet meer aan. Toen die voor reparatie weg was, zou er iets zijn met de verlichting. De verlichting was in orde toen de scootmobiel opgehaald werd en voor de leen scootmobiels moest ik ineens betalen, dus ik ging daarmee niet akkoord. Vervolgens zou er een spoel stuk zijn. Hij is thuis gebracht, de kracht neemt van.
Ik heb de scootmobielhulpdienst stop gezegd en zal nooit meer met scootmobieldiscount of een connectie daarvan in zee gaan.
Een jaar later en ik moet een nieuwe scootmobiel aanschaffen.
Ik heb de wethouder van mijn gemeente, mw Meta Jacobs hiervan op de hoogte gesteld. Een reactie van haar of van de gemeente is er niet gekomen. Zou liberalisme inhouden dat je mekaar een oor aan mag naaien. Ik ga bijna denken dat mw. Jacobs in haar vuistje lacht.

10
Door:   kdcplhvcj Do 17/06/2013  |  17:42
Berichten
Laatste bericht

弊店はS品N品コピー時計N品、
イベント中です、
ロレックスコピー時計、パネライレプリカ時計、
シャネルニセモノ時計、ブライトリング偽物時計、
ウブロレプリカ時計、IWC イミテーション時計、
二年以内に人的破壊でない故障は無料で修理をします。
正規品と同等品質のコピー品を低価でお客様に提供します。

1
Door:   Barneyxcq Do 10/05/2017  |  07:04
Start een nieuwe discussie in: “Scootmobiel kopen”


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>